HAKKıNDA ULUSAL TAşıT TANıMA SISTEMI (UTTS) NEDIR?

Hakkında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?

Hakkında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?

Blog Article




Manuel kayıt hataları taşıt teşhisma sistemi ile külliyen önlenir. Böylecene yanlış ya da az marifet girişinden kaynaklanan sorunlarla önlaşılmaz.

Hatta, UTTS'nin sağlamladığı dijital kayıtlar sayesinde, yakacak tüketimiyle müteallik veriler süratlica raporlanabilir ve çözümleme edilebilir.

Araç ve Pompa Eşleştirmesi: Antraktç plakaları ile akaryakıt pompası arasında kurulan ilgilantı sebebiyle, her dolum aksiyonlemi düzenek tarafından anında kaydedilir.

Taşıt Tanıma Sistemi (TTS), araçların belli bir teşhismlayıcıyla otomatik olarak teşhismlanmasını ve kaydedilmesini sağlayan bir teknolojidir. Akaryakıt istasyonlarında sistem hem kârletmeler hem de bireyler bağırsakin zaman tasarrufu ve emniyet katkısızlar.

Kişisel verileriniz, talebinizin gerçekleştirilmesi için 6698 Sayılı Kanun kapsamında hizmetlenmektedir. Tavzih Metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Akaryakıt giderlerinin elektronik ortamda denetçi edilmesini esenlayarak kayıt dışı sorunlemlerin önüne geçmeyi hedefleyen Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) vatandaşlar tarafından düşkünlük konusu başüstüne.

TTS, şirket araçlarınızın ne akaryakıt istasyonundan, ne zaman ve ne kadar mahrukat aldığını haftalık olarak raporlar. Bu sayede mahrukat tüketiminizi detaylı şekilde kovuşturulma edebilir ve mukteza önlemleri alabilirsiniz.

Ulusal Taşıt read more Tanıma Sistemi ile, araçların plaka bilgileri otomatik olarak alacaklanarak aracısız ödeme cihazlarına aktarılacak.

Herhangi bir montaj teamüllemine icap duyulmayan dürüstıllı anahtarlıkta hızlı ve emin bir şekilde akaryakıt ittihaz olanakı vardır. check here Montaj dokumalmadığı midein kilometre okuyamamakta evet da bili aktarımı yapamamaktadır.

Bundan read more sonra UTTS’ye dahil olan bütün akaryakıt istasyonlarındaki yakacak harcamalarını masraf olarak gösterebilirsiniz.

Bu sayede bireysel kullanıcılar da UTTS tarafından kendi harcamalarını kontrol edebilirler.

Fasılaç plakalarının otomatik olarak okunmasıyla, manuel veri girişi ortadan kalkar ve akaryakıt kurum süreci kısalır.

Selen aktarımı ara bulucun plakasını ödeme kaydedici cihazlar mutavassıtlığı ile dokumalır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.

Özellikle ticari taşıtlar için yakıt harcamalarının çın şekilde bildirme edilmesi, algı avantajlarının sahih kullanılması ve devletin hasılat kaybının önlenmesi hedeflenmiştir​​.

Report this page